fredag den 7. november 2014

November

Jeg troede jeg havde brug for en pause fra bloggen, ikke fordi den stressede mig, men fordi alt andet stressede mig og jeg knap kunne følge med længere. Efter et par måneder har jeg nu opdaget det ikke var bloggen jeg trængte til pause fra, tvært imod. Jeg har brug for en pause fra alt mit stress. Noget af det kan jeg vælge fra, andet må jeg forsøge at passe ind, men jeg har brug for ro i hovedet hvis jeg forsat skal kunne holde det over vandet.


Onsdag gjorde jeg derfor noget jeg ikke har haft ro til længe. Jeg fandt en bog frem og lod den få min komplette opmærksomhed. Jeg har altid elsket at læse, men i mine voksenår (alder - ikke mentalitet) er det blevet en udfordring for mig at finde tid og koncentration til bøgerne. Derfor har jeg nu læst de første fem kapitler i Flaskepost fra P tre gange - jeg havde intentionen om at læse videre, men opgav. heldigvis var tredje gang lykkens gang, og endelig kom jeg forbi de første fem. Det var vist også på tide - for jeg har lovet mig at jeg ikke må hverken købe eller ønske Jussis nyeste bog før jeg får læst dem jeg har.

I dag står på rolig oprydning herhjemme, måske lidt søstertid og helt sikkert en masse hygge - jeg vil nemlig finde vejen tilbage til det stressfri, og helst før julestressen sætter ind ;)

/Pernille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar